Faalangst rijexamen

Faalangst is een vervelend fenomeen. Je hebt er zolang voor geoefend en je weet dat je goed kunt autorijden, maar tijdens het examen slaat de paniek toe. Misschien ga je trillen, krijg je een black-out of weet je ineens niet meer hoe je de auto moet starten. Laat staan dat je veilig de weg op durft! Faalangst tijdens het rijexamen komt vaak voor, dus je bent zeker niet de enige.

Gespecialiseerde instructeurs

Autorijschool Ben & Solange van Perlo is gespecialiseerd in het omgaan met leerlingen die last hebben van faalangst. We kijken waar die angst vandaan komt en proberen je zelfvertrouwen op te bouwen, zodat je zenuwen tijdens je examen niet de overhand nemen. Het belangrijkste om te weten? Fouten maken tijdens je lessen of zelfs op je examen is helemaal niet erg, iedereen doet het. Niemand verwacht dat je in één keer alles goed doet. Je bent er tenslotte om te leren! Praat hier gerust met je instructeur over.

Heb jij last van faalangst bij het rijexamen? En wil je hiermee aan de slag? Laat het ons weten!

Informatie aanvragen?

Heb je een vraag over rijlessen, theorie of examen? Laat het ons weten!

Eerst proberen? Neem dan contact met ons op voor een proefles!

Autorijschool van Wijchen

logo van perlo tekst

Jij wilt graag snel en goed auto leren rijden? Dan heb je de keuze uit allerlei rijscholen. Maar wat Autorijschool Ben & Solange van Perlo anders dan anderen maakt, is dat autorijden volgens ons ook leuk en ontspannen moet zijn. Onze leerlingen leren op een prettige manier rijden en gaan zo vol vertrouwen de weg op. Wil jij dat ook? Twijfel niet en pak de telefoon!

Hoe bereik je ons?

Zwanensingel 273
6601 GL WIJCHEN

Telefoon: 06 - 51 435 935
E-mail: info@vanperlo.nl

IBAN: NL79INGB0003021312
BIC: INGBNL2A
T.n.v. SCHL van Perlo te Wijchen
KvK: 09145017