Welke praktijkexamen wil je reserveren?:*

Uitleg opties:

  1. Kies deze optie als dit je eerste praktijkexamen wordt en je een praktijkexamen in je lespakket hebt. Je hoeft dan voor het reserveren van dit praktijkexamen niets extra te betalen.
  2. Ben je helaas voor je eerste praktijkexamen gezakt en heb je een lespakket met examengarantie? Kies dan deze optie. Je hoeft voor dit tweede praktijkexamen dus niets extra te betalen. Meer info...
  3. Kies deze optie als dit je 3e of 4e praktijkexamen wordt of als je geen lespakket bij ons hebt. Het reserveren van een los praktijkexamen kost € 215,00.
  4. Kies deze optie als je onlangs contant of via de bank betaald hebt.
  5. Heb je een praktijkexamen al vier keer of vaker afgelegd? Kies dan deze optie. Het reserveren van een BNOR-examen kost € 225,00
  6. Kies deze optie als je last hebt van faalangst of examenvrees.
Aanhef:*
Naam:*
Voorletters:*

Vul hieronder je adresgegevens in:
Adres:*
Telefoon:*
Mobiel:*
E-mail:*

Ben je op bepaalde data verhinderd? Laat het ons weten!

Wij reserveren een praktijkexamen altijd op de eerst mogelijke datum/tijd die in het CBR reserveringssysteem beschikbaar is. Wij zijn echter afhankelijk van de reserveringsdrukte bij het CBR. Normaal gesproken kun je ongeveer 4 weken na reservering op examen; in drukke tijden kan de reserveringstermijn oplopen tot wel twaalf weken! Houdt hier met het invullen van je verhinderingsdata rekening mee. Het is dus verstandig om alle verhinderingsdata van de komende twaalf weken op te geven; een door ons gereserveerd examen kan om deze reden niet meer geannuleerd worden!

Ik ben verhinderd op:
Tot wanneer is je theorie-certificaat geldig?:
(Dit staat op je theorie-certificaat)
*
Heb je verder nog vragen?

Heb je alles ingevuld?

Controleer het zorgvuldig en wijzig de gegevens waar nodig. Als alle gegevens juist zijn, kan je het formulier versturen naar ons.

Autorijschool van Wijchen

logo van perlo tekst

Jij wilt graag snel en goed auto leren rijden? Dan heb je de keuze uit allerlei rijscholen. Maar wat Autorijschool Ben & Solange van Perlo anders dan anderen maakt, is dat autorijden volgens ons ook leuk en ontspannen moet zijn. Onze leerlingen leren op een prettige manier rijden en gaan zo vol vertrouwen de weg op. Wil jij dat ook? Twijfel niet en pak de telefoon!

Hoe bereik je ons?

Zwanensingel 273
6601 GL WIJCHEN

Telefoon: 06 - 51 435 935
E-mail: info@vanperlo.nl

IBAN: NL79INGB0003021312
BIC: INGBNL2A
T.n.v. SCHL van Perlo te Wijchen
KvK: 09145017