Rijles en autisme of ADHD? Geen probleem!

Heb je een vorm van autisme of ADHD en wil je jouw rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We horen vaak dat leerlingen stuiten op veel onbegrip. Wij hebben wél begrip voor jouw situatie!

Begeleiding autisme

Heb je een vorm van autisme, dan kom je veel obstakels tegen bij het halen van een rijbewijs. Kandidaten met autisme kunnen net zo goed autorijden als een ander. Ze moeten aan dezelfde eisen voldoen bij het examen. Alleen de weg naar het examen toe gaat iets anders.

Autisme is de algemene benaming. Onder andere Asperger en PDD- NOS. ADHD en ADD zijn stoornissen die verwant zijn aan het Autisme Spectrum. Door de verschillende vormen van het ASS (Autisme Spectrum Stoornis) heeft iedere kandidaat een andere manier van leren. Dit is afhankelijk is van het karakter en de leerstijl van de persoon. Wij hebben een opleiding gevolgd om de juiste begeleiding te geven, te zorgen dat iedereen (met ASS of zonder) zich prettig voelt in de rijles en zo optimaal mogelijk van de lessen kan profiteren.

Heb je een vraag over rijles en autisme of ADHD? Laat het ons weten!

Informatie aanvragen?

Heb je een vraag over rijlessen, theorie of examen? Laat het ons weten!

Eerst proberen? Neem dan contact met ons op voor een proefles!

Autorijschool van Wijchen

logo van perlo tekst

Jij wilt graag snel en goed auto leren rijden? Dan heb je de keuze uit allerlei rijscholen. Maar wat Autorijschool Ben & Solange van Perlo anders dan anderen maakt, is dat autorijden volgens ons ook leuk en ontspannen moet zijn. Onze leerlingen leren op een prettige manier rijden en gaan zo vol vertrouwen de weg op. Wil jij dat ook? Twijfel niet en pak de telefoon!

Hoe bereik je ons?

Zwanensingel 273
6601 GL WIJCHEN

Telefoon: 06 - 51 435 935
E-mail: info@vanperlo.nl

IBAN: NL79INGB0003021312
BIC: INGBNL2A
T.n.v. SCHL van Perlo te Wijchen
KvK: 09145017