Opfriscursus autorijden, iets voor jou?

Een opfriscursus autorijden kan van pas komen in diverse gevallen. Bijvoorbeeld als je door ziekte, onzekerheid, ouderdom of een andere reden al lang niet meer achter het stuur hebt gezeten. De opfriscursus is bedoeld om de basis door te nemen, maar kan ook gebruikt worden om onderdelen te behandelen waar jij moeite mee hebt. De cursus kan bestaan uit één of meer lessen.

Vol zelfvertrouwen achter het stuur

Een opfriscursus autorijden kan een algemeen karakter hebben, maar ook het oefenen van een specifiek onderdeel zoals de snelweg kan centraal staan. Zo kun je op een rustige en veilige wijze de onderdelen oefenen waar je moeite mee hebt. We hanteren een coachende wijze van lesgeven, zodat je uiteindelijk weer je vertrouwen en plezier in het rijden terugkrijgt.

Wil jij weer vol vertrouwen rijden? Kies voor een opfriscursus autorijden!

Informatie aanvragen?

Heb je een vraag over rijlessen, theorie of examen? Laat het ons weten!

Eerst proberen? Neem dan contact met ons op voor een proefles!

Autorijschool van Wijchen

logo van perlo tekst

Jij wilt graag snel en goed auto leren rijden? Dan heb je de keuze uit allerlei rijscholen. Maar wat Autorijschool Ben & Solange van Perlo anders dan anderen maakt, is dat autorijden volgens ons ook leuk en ontspannen moet zijn. Onze leerlingen leren op een prettige manier rijden en gaan zo vol vertrouwen de weg op. Wil jij dat ook? Twijfel niet en pak de telefoon!

Hoe bereik je ons?

Zwanensingel 273
6601 GL WIJCHEN

Telefoon: 06 - 51 435 935
E-mail: info@vanperlo.nl

IBAN: NL79INGB0003021312
BIC: INGBNL2A
T.n.v. SCHL van Perlo te Wijchen
KvK: 09145017