Proefles auto: kom het een keer proberen!

Wil je starten met rijles? Het is gebruikelijk voor de start van je rijopleiding een proefles te doen. Je kunt dan eerst kennis maken met ons en bepalen of de manier van rijles geven je bevalt. Na je proefles kun je bepalen of je verder wilt met het volgen van autorijlessen bij ons en of je een rijlespakket afneemt of per rijles wilt betalen.

Meld je aan voor een proefles

Wil jij eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Neem dan een proefles!

Lesgebieden

Wij geven rijles in de volgende plaatsen: Alverna, Appeltern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Beuningen, Deest, Escharen, Ewijk, Grave, Hernen, Heumen, Leur, Malden, Nederasselt, Niftrik, Nijmegen, Overasselt, Ravenstein, Weurt, Wijchen en Winssen.

Theorie leren voor het autorijden?

Waarom kiezen voor onze autorijschool?

Leren autorijden? Daar hoort goede en veilige begeleiding bij. Dit kunnen wij jou zeker bieden, maar wij vinden dat het ook leuk moet zijn om te rijden. Daarom zijn wij de juiste autorijschool voor jou!

Gezellig en ontspannen

Wij vinden dat autorijlessen ook leuk en gezellig moeten zijn. In een ontspannen sfeer autorijden is het ook veel leuker en daar zorgen wij voor!

Rijles in je eigen omgeving

Wil jij rijlessen volgen in de regio Wijchen-Nijmegen? Dan zit je bij ons goed, want wat is er nu fijner dan in je eigen omgeving leren autorijden.

Hoog slagingspercentage

Garantie heb je nooit, maar wij zullen er alles voor doen om jou met een goed gevoel het examen in te laten gaan. Statistieken bewijzen onze kwaliteit.

Vele jaren ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in het geven van autorijles. Dat geeft altijd een vertrouwd gevoel, omdat wij ervoor moeten zorgen dat jij veilig leert autorijden.

Autorijschool van Wijchen

logo van perlo tekst

Jij wilt graag snel en goed auto leren rijden? Dan heb je de keuze uit allerlei rijscholen. Maar wat Autorijschool Ben & Solange van Perlo anders dan anderen maakt, is dat autorijden volgens ons ook leuk en ontspannen moet zijn. Onze leerlingen leren op een prettige manier rijden en gaan zo vol vertrouwen de weg op. Wil jij dat ook? Twijfel niet en pak de telefoon!

Hoe bereik je ons?

Zwanensingel 273
6601 GL WIJCHEN

Telefoon: 06 - 51 435 935
E-mail: info@vanperlo.nl

IBAN: NL79INGB0003021312
BIC: INGBNL2A
T.n.v. SCHL van Perlo te Wijchen
KvK: 09145017