Een belangrijke stap naar het behalen van het rijbewijs is het succesvol afleggen van het theorie-examen. En om dit succesvol te kunnen afleggen is het noodzakelijk dat je de verkeerstheorie goed beheerst. Met deze theorieboeken word je op heldere en duidelijke wijze wegwijs gemaakt in de verkeersregels.

Welke leerhulpmiddelen wil je graag bestellen?
*


Wist je dat wij ook het theorie-examen voor je kunnen reserveren?

Wil je nu ook gelijk een theorie-examen reserveren?
Aanhef:*
Naam:*
Voorletters:*

Vul hieronder je adresgegevens in:
Adres:*
Telefoon:*
Mobiel:*
E-mail:*

Ben je op bepaalde data verhinderd? Laat het ons weten!

Wij reserveren een theorie-examen altijd op de eerst mogelijke datum/tijd die in het CBR reserveringssysteem beschikbaar is. Wij zijn echter afhankelijk van de reserveringsdrukte bij het CBR. Normaal gesproken kun je ongeveer 4 weken na reservering op examen; in drukke tijden kan de reserveringstermijn oplopen tot wel twaalf weken! Houdt hier met het invullen van je verhinderingsdata rekening mee. Het is dus verstandig om alle verhinderingsdata van de komende twaalf weken op te geven; een door ons gereserveerd examen kan om deze reden niet meer geannuleerd worden!

Ik ben verhinderd op:
Hoeveel tijd heb je nodig om de theorie te leren?*
Wil je een individueel theorie-examen reserveren?*
Heb je verder nog vragen?

Heb je alles ingevuld?

Controleer het zorgvuldig en wijzig de gegevens waar nodig. Als alle gegevens juist zijn, kan je het formulier versturen naar ons.

Autorijschool van Wijchen

logo van perlo tekst

Jij wilt graag snel en goed auto leren rijden? Dan heb je de keuze uit allerlei rijscholen. Maar wat Autorijschool Ben & Solange van Perlo anders dan anderen maakt, is dat autorijden volgens ons ook leuk en ontspannen moet zijn. Onze leerlingen leren op een prettige manier rijden en gaan zo vol vertrouwen de weg op. Wil jij dat ook? Twijfel niet en pak de telefoon!

Hoe bereik je ons?

Zwanensingel 273
6601 GL WIJCHEN

Telefoon: 06 - 51 435 935
E-mail: info@vanperlo.nl

IBAN: NL79INGB0003021312
BIC: INGBNL2A
T.n.v. SCHL van Perlo te Wijchen
KvK: 09145017