bel ons banner

Veilig, goed én plezierig autorijden leer je bij deze professionele rijschool in Wijchen!

Betaalmogelijkheden

Betalen in termijnen

Om niet in één keer voor zo’n grote uitgave te staan, kun je bij Autorijschool Ben & Solange van Perlo de betalingen spreiden. Het is mogelijk om je lespakket in drie termijnen te betalen. Je kunt dan betalen bij de eerste(40%), achtste(30%) en vijftiende les(30%).

Weten wat jij betaalt per termijn?

Gemakkelijk en veilig: Betaal met iDEAL!

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je al internetbankiert kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

Je kunt iDEAL gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot.

Hoe werkt het?

Je plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Selecteer daarna je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bezoek voor meer informatie de website van iDEAL. Of neem contact met ons op via 06 – 51 435 935 of info@vanperlo.nl

Kun je niet wachten om te starten met autorijden?

Waarom kiezen voor onze autorijschool?

Leren autorijden? Daar hoort goede en veilige begeleiding bij. Dit kunnen wij jou zeker bieden, maar wij vinden dat het ook leuk moet zijn om te rijden. Daarom zijn wij de juiste autorijschool voor jou!

Gezellig en ontspannen

Als de rijlessen ontspannen zijn, krijg je meer plezier en zelfvertrouwen in het rijden. Daar zorgen wij dus graag voor!

Rijles in je eigen omgeving

Wil jij rijlessen volgen in de regio Wijchen-Nijmegen? Dan zit je bij ons goed, want wat is er nu fijner dan in je eigen omgeving leren autorijden?

Hoog slagingspercentage

Garantie heb je nooit, maar wij doen er alles aan om jou met een goed gevoel het examen in te laten gaan. Statistieken bewijzen onze kwaliteit.

Vele jaren ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in het geven van autorijles: dat geeft een vertrouwd gevoel. Bij onze instructeurs ben je in veilige handen.

© 2018 Van perlo

Webdesign en Webdevelopment | Webtopus