bel ons banner

Veilig, goed én plezierig autorijden leer je bij deze professionele rijschool in Wijchen!

Wie zijn wij

Ben & Solange van Perlo: dé autorijschool in Wijchen

Op zoek naar een goede autorijschool in Wijchen? Autorijschool Ben & Solange van Perlo leert je op een professionele, maar vooral ook gezellige en ontspannen manier hoe je een goed én veilig autobestuurder wordt. We brengen ons enthousiasme en professionaliteit graag op jou over en dat doen we al geruime tijd.

Solange van Perlo begon in 2004 bij Ben van Perlo met het geven van autorijlessen. Tot op de dag van vandaag is haar enthousiasme nog steeds de grootste drijfveer van deze autorijschool. Het lesgeven gebeurt volgens de allernieuwste normen met betrekking tot veiligheid en milieu.

Onze lesauto

Je krijgt rijles in de nieuwe Mazda3 Sedan. Deze auto is zeer betrouwbaar, rijdt aangenaam, schakelt soepel en is heel overzichtelijk. Ook voldoet deze volledig aan alle gestelde eisen van het CBR. Kortom: jouw perfecte lesauto!

Rijschool Wijchen en omstreken

Je kunt rijles bij onze rijschool volgen in diverse plaatsen in de regio Nijmegen: Alverna, Appeltern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Beuningen, Deest, Escharen, Ewijk, Grave, Hernen, Heumen, Leur, Malden, Nederasselt, Niftrik, Nijmegen, Overasselt, Ravenstein, Weurt, Wijchen en Winssen.

Slagingspercentage

Wij streven ernaar dat iedereen na het behalen van zijn of haar rijbewijs met plezier terugdenkt aan een ‘geslaagde’ periode. Wij zijn er trots op dat dit in de praktijk vaak het geval is; neem hiervoor maar eens een kijkje in ons gastenboek!

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom beschikt onze lesauto standaard over o.a. meerdere airbags, Anti Blokkeer remSysteem (ABS) om het blokkeren van de wielen tijdens hard remmen te voorkomen, Tractie-controllesysteem (TCS) voor een betere wegligging in de bochten, een derde remlicht om beter gezien te worden etc.

Heb je na het zien van deze website nog vragen, dan kun je altijd bellen 06 51 43 59 35 of mailen!

Groeten van Solange van Perlo

Eerst kijken hoe onze rijschool je bevalt? Neem contact op voor een proefles!

Waarom kiezen voor onze autorijschool?

Leren autorijden? Daar hoort goede en veilige begeleiding bij. Dit kunnen wij jou zeker bieden, maar wij vinden dat het ook leuk moet zijn om te rijden. Daarom zijn wij de juiste autorijschool voor jou!

Gezellig en ontspannen

Als de rijlessen ontspannen zijn, krijg je meer plezier en zelfvertrouwen in het rijden. Daar zorgen wij dus graag voor!

Rijles in je eigen omgeving

Wil jij rijlessen volgen in de regio Wijchen-Nijmegen? Dan zit je bij ons goed, want wat is er nu fijner dan in je eigen omgeving leren autorijden?

Hoog slagingspercentage

Garantie heb je nooit, maar wij doen er alles aan om jou met een goed gevoel het examen in te laten gaan. Statistieken bewijzen onze kwaliteit.

Vele jaren ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in het geven van autorijles: dat geeft een vertrouwd gevoel. Bij onze instructeurs ben je in veilige handen.

© 2018 Van perlo

Webdesign en Webdevelopment | Webtopus