bel ons banner

Veilig, goed én plezierig autorijden leer je bij deze professionele rijschool in Wijchen!

Proefles aanvragen

Proefles auto: kom het een keer proberen!

Wil je starten met rijles? Het is gebruikelijk voor de start van je rijopleiding een proefles te doen. Je kunt dan eerst kennis maken met ons en bepalen of de manier van rijles geven je bevalt. Na je proefles kun je bepalen of je verder wilt met het volgen van autorijlessen bij ons en of je een rijlespakket afneemt of per rijles wilt betalen.

Meld je aan voor een proefles

Wil jij eens kijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Neem dan een proefles!

Lesgebieden

Wij geven rijles in de volgende plaatsen: Alverna, Appeltern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Beuningen, Deest, Escharen, Ewijk, Grave, Hernen, Heumen, Leur, Malden, Nederasselt, Niftrik, Nijmegen, Overasselt, Ravenstein, Weurt, Wijchen en Winssen.

Theorie leren voor het autorijden?

Waarom kiezen voor onze autorijschool?

Leren autorijden? Daar hoort goede en veilige begeleiding bij. Dit kunnen wij jou zeker bieden, maar wij vinden dat het ook leuk moet zijn om te rijden. Daarom zijn wij de juiste autorijschool voor jou!

Gezellig en ontspannen

Als de rijlessen ontspannen zijn, krijg je meer plezier en zelfvertrouwen in het rijden. Daar zorgen wij dus graag voor!

Rijles in je eigen omgeving

Wil jij rijlessen volgen in de regio Wijchen-Nijmegen? Dan zit je bij ons goed, want wat is er nu fijner dan in je eigen omgeving leren autorijden?

Hoog slagingspercentage

Garantie heb je nooit, maar wij doen er alles aan om jou met een goed gevoel het examen in te laten gaan. Statistieken bewijzen onze kwaliteit.

Vele jaren ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in het geven van autorijles: dat geeft een vertrouwd gevoel. Bij onze instructeurs ben je in veilige handen.

© 2018 - 2023 Autorijschool Solange van Perlo

Website: Wiwi Websolutions