Praktijkexamen Aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

1. Welk Praktijkexamen wil je Reserveren?

Welk praktijkexamen wil je reserveren?

Uitleg van de opties:

  1. Kies deze optie als dit je eerste praktijkexamen wordt en je een praktijkexamen in je lespakket hebt. Je hoeft dan voor het reserveren van dit praktijkexamen niets extra te betalen.
  2. Ben je helaas voor je eerste praktijkexamen gezakt en heb je een lespakket met examengarantie? Kies dan deze optie. Je hoeft voor dit tweede praktijkexamen dus niets extra te betalen. Meer info...
  3. Kies deze optie als dit je 3e of 4e praktijkexamen wordt of als je geen lespakket bij ons hebt. De kosten van het reserveren van een los praktijkexamen is te vinden op de prijslijst.
  4. Kies deze optie als je onlangs contant of via de bank betaald hebt.
  5. Heb je een praktijkexamen al vier keer of vaker afgelegd? Kies dan deze optie. De kosten van het reserveren van een BNOR-examen is te vinden op de prijslijst.
  6. Kies deze optie als je last hebt van faalangst of examenvrees.

2. Vul Jouw Persoonsgegevens In

Naam
Geboortedatum
Straat + Huisnummer

3. Laten we plannen!

Wij reserveren een praktijkexamen altijd op de eerst mogelijke datum/tijd die in het CBR reserveringssysteem beschikbaar is. Wij zijn echter afhankelijk van de reserveringsdrukte bij het CBR. Normaal gesproken kun je ongeveer 4 weken na reservering op examen; in drukke tijden kan de reserveringstermijn oplopen tot wel twaalf weken! Houdt hier met het invullen van je verhinderingsdata rekening mee. Het is dus verstandig om alle verhinderingsdata van de komende twaalf weken op te geven; een door ons gereserveerd examen kan om deze reden niet meer geannuleerd worden!
Dit staat op je theorie-certificaat

4. Bijna Klaar!

We zijn bijna zover om jouw praktijkexamen aan te kunnen vragen. Controleer goed of de ingevulde gegevens kloppen.
=
2024 Autorijschool Ben & Solange van Perlo | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Website: Devidee