Rijopleidingen bij van Perlo

MGL3599

Jouw Rijopleiding: Van Begin tot Zelfverzekerd Rijden

Ben je klaar om de weg op te gaan en heb je weinig of geen ervaring? Geen zorgen, onze rijopleiding is hier om je vanaf het allereerste begin te begeleiden! Begin met een spannende proefles en ontdek de vrijheid van autorijden. In onze lessen richten we ons op het stap voor stap opbouwen van jouw vaardigheden. Je gaat niet alleen de auto perfect beheersen, maar ook een expert worden in verkeersinzicht.

Onze enthousiaste instructrice begeleidt je door alle aspecten van het rijden, van het navigeren in diverse verkeerssituaties tot het begrijpen van het gedrag van medeweggebruikers. De lessen zijn afgestemd op jouw tempo en gericht op het ontwikkelen van een veilige en zelfverzekerde rijstijl. Ga met ons mee op deze opwindende reis naar het worden van een bekwame bestuurder!

Proefles aanvragen

Proefles Auto: Ervaar het Zelf!

Ben je klaar om te starten met rijlessen? Bij ons begin je jouw rijavontuur met een proefles. Dit is dé gelegenheid om kennis te maken met onze rijschool en onze unieke lesmethode. Tijdens deze proefles krijg je een voorproefje van het rijden en kun je ervaren of onze aanpak je aanspreekt.

Na de proefles kun je beslissen of je verder wilt gaan met onze rijlessen. We bieden verschillende pakketten aan, afgestemd op jouw behoeften en leerstijl. En goed nieuws: als je besluit een pakket bij ons af te nemen, is de proefles helemaal gratis! Na het afronden van een pakket heb je ook de optie om losse lessen te nemen voor extra oefening of ter voorbereiding op je examen.

Dus, begin je rijopleiding met een vliegende start en ontdek hoe plezierig en leerzaam autorijden kan zijn bij ons!

MGL3649

Lesgebieden

Onze rijschool biedt rijlessen aan in een breed scala aan plaatsen, zodat je kunt leren rijden in een omgeving die jou bekend is. Wij zijn actief in Alverna, Appeltern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Beuningen, Deest, Escharen, Ewijk, Grave, Hernen, Heumen, Leur, Malden, Nederasselt, Niftrik, Nijmegen, Overasselt, Ravenstein, Weurt, Wijchen, en Winssen.

De start– en stoplocatie voor alle rijlessen is vanaf de Meerkoetstraat bij het treinstation in Wijchen. Dit zorgt ervoor dat je elke les volledig benut – een vol uur van 60 minuten waarin de aandacht volledig op jou gericht is, voor een optimale leerervaring. Door te starten vanuit een centrale locatie garanderen we meer kwaliteitstijd tijdens elke rijles, waardoor je sneller en efficiënter leert autorijden.

MGL3568

Rijbewijs op je 17e, Start met Rijlessen vanaf 16,5 Jaar!

Ben je 16,5 jaar oud en klaar om te leren autorijden? Dan heb je geluk! Bij onze rijschool kun je al vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen. Dit betekent dat je al vroeg kunt starten met het opdoen van rijervaring, zodat je klaar bent om op je 17e je rijbewijs te halen. Het is een fantastische kans om een voorsprong te krijgen en al op jonge leeftijd de vrijheid van autorijden te ervaren. Dus, ben je bijna 16,5 en droom je ervan om zelf achter het stuur te kruipen? Wacht dan niet langer en begin jouw rijavontuur bij ons!

Lees meer
MGL3388

2toDrive bij Onze Rijschool: Begin Jouw Rijavontuur Vroeg

Bij onze rijschool omarmen we het 2toDrive-programma, waarmee jonge bestuurders al vanaf 16,5 jaar kunnen starten met rijlessen. Wanneer je 17 bent, kun je zelfs al onder begeleiding de weg op! Voor deze spannende stap heb je een begeleiderspas nodig, waarop jouw gegevens en die van je coaches staan – je mag kiezen voor minimaal 1 en maximaal 5 coaches.

Bij ons krijg je de kans om onder begeleiding waardevolle praktijkervaring op te doen voordat je zelfstandig gaat rijden. We geloven sterk in het voordeel van vroeg beginnen, goed leren en zo een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden. Begin jouw rij avontuur met 2toDrive bij ons en zet de eerste stap naar rij vrijheid!

MGL3415

Rijlessen voor Leerlingen met ADHD of Autisme

Heb je ADHD of een vorm van autisme en wil je graag je rijbewijs halen? Dan ben je bij onze rijschool helemaal op je plek. Wij begrijpen dat leerlingen met ADHD of autisme soms tegen onbegrip en uitdagingen aanlopen bij het volgen van rijlessen. Daarom bieden wij een ondersteunende en begripvolle leeromgeving.

Onze instructeurs zijn getraind om les te geven aan leerlingen met diverse behoeften, waaronder ADHD en autisme. Ze passen hun lesmethoden aan om te zorgen voor een rustige, gestructureerde en duidelijke leservaring. Dit betekent dat elke leerling de aandacht en de aanpak krijgt die bij hem of haar past.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te leren autorijden op een manier die comfortabel en effectief is. Bij ons krijg je de ruimte en de tijd om op jouw eigen tempo te leren, met de extra ondersteuning die je nodig hebt. Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen op de weg, zodat ook jij veilig en zelfstandig kunt rijden.

Lees meer
MGL3628

Rijlessen voor Leerlingen met Faalangst

Faalangst kan een grote uitdaging zijn, vooral als het gaat om het behalen van je rijbewijs. Je oefent hard, je weet dat je de vaardigheden hebt, maar dan, precies op het moment van het examen, neemt de angst de overhand. Wij bij onze rijschool begrijpen hoe lastig dit kan zijn en we zijn hier om je te helpen.

Onze instructeurs zijn speciaal getraind om leerlingen met faalangst te begeleiden. Ze zorgen voor een rustige en ondersteunende omgeving, waarin je op je eigen tempo kunt leren en oefenen. We richten ons niet alleen op het verbeteren van je rijvaardigheden, maar ook op het opbouwen van je zelfvertrouwen en het omgaan met examenspanning.

Door middel van specifieke technieken en persoonlijke aandacht helpen we je om je angst onder controle te krijgen en je focus te houden tijdens het rijden. Ons doel is om je niet alleen voor te bereiden op het examen, maar ook om je de tools te geven om met je faalangst om te gaan, zowel op de weg als daarbuiten. Met onze begeleiding kun je met vertrouwen je rijexamen tegemoet gaan, wetende dat je de vaardigheden én de mentale kracht hebt om te slagen.

Lees meer
MGL3517

Opfriscursus Autorijden: Tijd om Je Vaardigheden te Vernieuwen?

Ben je al een tijdje niet meer achter het stuur gekropen en voel je dat het tijd is om je rijvaardigheden op te frissen? Onze opfriscursus autorijden is dan precies wat je nodig hebt! Of je nu een tijdje niet hebt gereden door ziekte, onzekerheid, ouderdom, of een andere reden, deze cursus helpt je om weer met vertrouwen de weg op te gaan.

In onze opfriscursus pakken we alles aan, van de basisrijvaardigheden tot specifieke verkeersregels en -situaties die je misschien vergeten bent. Het is een geweldige kans om jezelf weer vertrouwd te maken met het rijden in een ontspannen en ondersteunende omgeving. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden door elke stap, zodat je je zelfverzekerd en veilig voelt achter het stuur.

Of het nu gaat om het opfrissen van je parkeervaardigheden, het rijden op de snelweg, of gewoon het terugkrijgen van dat comfortabele gevoel bij het rijden, onze opfriscursus is aangepast aan jouw behoeften en tempo. Herontdek het plezier van autorijden met onze opfriscursus en ga weer zelfverzekerd de weg op!

Lees meer
2024 Autorijschool Ben & Solange van Perlo | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Website: Devidee