Wie zijn wij

Solange van Perlo: Jouw Autorijschool in Wijchen

Ben je op zoek naar een top autorijschool in Wijchen? Autorijschool Solange van Perlo biedt jou professionele rijlessen in een gezellige en ontspannen sfeer, perfect om een veilige en bekwame autobestuurder te worden. We zijn gepassioneerd in het overbrengen van onze kennis en ervaring, en doen dit al jaren met veel enthousiasme.

Solange van Perlo, die in 2003 begon met het geven van autorijlessen, zet de traditie van kwaliteit en passie voort. Haar aanhoudende enthousiasme en deskundigheid vormen de kern van onze rijschool. De lessen worden gegeven volgens de nieuwste normen op het gebied van veiligheid en milieubewustzijn, waardoor je niet alleen leert autorijden, maar ook verantwoordelijkheid leert nemen op de weg.

 

MGL3377

Onze Lesauto

Bij onze rijschool krijg je les in de nieuwe Mazda3 Sedan, een auto die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, aangename rijervaring, soepele schakeling, en uitstekend overzicht. Deze auto voldoet ook volledig aan alle eisen die het CBR stelt. En een extra pluspunt: onze lesauto is altijd maximaal 2 jaar oud, wat betekent dat je altijd rijdt in een moderne, up-to-date auto. Kortom, de Mazda3 Sedan is de perfecte auto voor jouw rijlessen!

MGL3628

Rijschool Wijchen en Omstreken

Bij onze rijschool ben je aan het juiste adres voor rijlessen in een uitgebreid gebied rond Nijmegen. Of je nu in de gezellige straten van Alverna wilt oefenen, door de historische lanen van Grave wilt cruisen, of de route langs de Waal bij Nijmegen wilt verkennen, wij staan voor je klaar. In pittoreske dorpjes zoals Hernen en Leur tot aan de levendige omgeving van Beuningen en Malden, onze lessen brengen je op diverse plekken. We bedienen een breed scala aan locaties, waaronder Appeltern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Deest, Escharen, Ewijk, Heumen, Nederasselt, Niftrik, Overasselt, Ravenstein, Weurt, Wijchen en Winssen, zodat je ervaring opdoet in verschillende rijomstandigheden. Dus, waar je ook woont in deze regio, je kunt rekenen op kwaliteitsrijles dicht bij huis.

MGL3388

Slagingspercentage Ruim 15% Hoger Dan Gemiddeld

Bij onze rijschool is het ons doel dat elke leerling met plezier terugkijkt op de tijd van het behalen van hun rijbewijs. We zijn er trots op dat dit vaak werkelijkheid wordt, zoals je kunt zien aan de positieve ervaringen gedeeld op onze social media. Dus, neem gerust een kijkje op onze socials om te zien hoe ‘geslaagd’ onze leerlingen hun rijopleiding bij ons ervaren!

Bekijk onze statistieken op het cbr.

MGL3517

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en dat zie je terug in alles wat we doen. Wij geloven dat een veilige rijervaring begint bij een goed onderhouden auto. Daarom zorgen we ervoor dat onze lesauto, de Mazda3 Sedan, altijd in topconditie is. Regelmatige onderhoudsbeurten en controles zijn voor ons een standaardprocedure, om ervoor te zorgen dat elke rijles niet alleen leerzaam, maar ook veilig is.

Waarom kiezen voor onze autorijschool?

Leren autorijden? Daar hoort goede en veilige begeleiding bij. Dit kunnen wij jou zeker bieden, maar wij vinden dat het ook leuk moet zijn om te rijden. Daarom zijn wij de juiste autorijschool voor jou!

Gezellig en Ontspannen Autorijlessen
Leren autorijden kan zowel gezellig als ontspannen zijn, en dat is precies onze aanpak. We creëren een relaxte sfeer waarin het veel leuker is om te leren rijden. Je zult je al snel op je gemak voelen achter het stuur met ons.
Autorijlessen in Jouw Eigen Omgeving
Rijlessen dicht bij huis? Als je in de regio Wijchen-Nijmegen woont, ben je bij ons aan het juiste adres. Er gaat niets boven het comfort van leren rijden in je eigen vertrouwde omgeving.
Hoog Slagingspercentage
Ons hoog slagingspercentage spreekt voor zich. Hoewel een garantie nooit mogelijk is, doen we er alles aan om jou zelfverzekerd naar het examen te sturen, en onze statistieken laten zien dat onze methode werkt.
Ruim 20 Jaar Ervaring In Rijopleidingen
Onze ervaring in rijopleidingen gaat ver terug. Solange van Perlo startte in 2003 met autorijlessen bij Ben van Perlo, en haar enthousiasme is vandaag de dag nog steeds wat onze rijschool onderscheidt. We geven les volgens de nieuwste normen op het gebied van veiligheid en milieu, zodat je niet alleen een goede chauffeur wordt, maar ook een verantwoordelijke.
2024 Autorijschool Ben & Solange van Perlo | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Website: Devidee