Rijles pakketten

Rijles pakketten

Hieronder vind je een overzicht van onze standaard lespakketten en de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. Hiermee krijg je dan rijlessen afgestemd op je eigen wensen! Het is mogelijk om je lespakket in drie termijnen te betalen. Je betaalt dan bij de eerste, achtste en vijftiende les.

Start en stop locatie is vanaf de Meerkoetstraat bij treinstation Wijchen. Zo heb je de volledige 60 min les en ligt de focus 100% bij jou! Meer kwaliteitstijd rijles.

Lespakket A
€1.275,-
20 rijlessen (60 min.)
1 praktijkexamen
Lespakket B
€1.530,-
25 rijlessen (60 min.)
1 praktijkexamen
Meest gekozen
Lespakket C
€1.660,-
22 rijlessen (60 min.)
1 praktijkexamen
1 examengarantie
1 theorieboek of i-theorie
Losse prijzen
1 rijles (60 min.) € 58,-
1 praktijkexamen € 255,-
1 faalangst examen € 280,-
1 BNOR examen € 280,-
1 theorieboek of i-theorie € 55,-
MGL3599

Onze Startersactie!

De eerste 10 rijlessen voor maar €540,-
Volg je nog geen rijlessen bij ons? Meld je dan direct aan!

Ben je een startende leerling? Regelmatig vind je bij onze rijschool leuke acties. Zo krijg je deze maand de eerste tien rijlessen voor maar €540,-. Dat scheelt zo’n honderd euro met de normale prijs!

Deze aanbieding geldt alleen voor leerlingen die nog geen autorijlessen bij ons volgen.
Niet geldig in combinatie met andere acties.

Neem contact op
MGL3649

Faalangst of Examenvrees

Raak je in paniek bij de gedachte aan autorijden? Gaat het bij het rijexamen telkens mis, doordat je ineens niets meer kunt? Ben je bang dat het je nooit zal lukken? Faalangst en examenvrees zijn heel normaal en komen bij veel mensen voor. Gelukkig is er iets aan te doen. Autorijschool Ben & Solange van Perlo helpt je je faalangst te overwinnen.

Meer informatie
MGL3628

Autisme / ADHD

Als je autisme of ADHD hebt, vraagt dat vaak een andere aanpak bij de rijlessen. Misschien heb je snel last van te veel prikkels of heb je een andere manier van informatie verwerken. Dat is geen probleem, want Autorijschool Ben & Solange van Perlo heeft ervaring met het geven van rijles aan mensen met autisme en ADHD. We begeleiden je graag op de manier die bij jou past.

Meer informatie
MGL3517

Opfriscursus

Verkeersregels, technologieën en het verkeer veranderen in een razend tempo. Heb je een tijdje geen auto gereden en ben je bang dat je het verleerd bent? Dan is een opfriscursus een goed idee. Het geeft je weer inzicht in het verkeer en gevoel voor het rijden. Zo ga je weer vol zelfvertrouwen de weg op. Ook ouderen die onzeker zijn in het verkeer hebben hier veel baat bij.

Meer informatie
MGL3568

Betalen in termijnen

Om niet in één keer voor zo’n grote uitgave te staan, kun je bij Autorijschool Ben & Solange van Perlo de betalingen spreiden. Het is mogelijk om je lespakket in drie termijnen te betalen. Je kunt dan betalen bij de eerste(40%), achtste(30%) en vijftiende les(30%).

2024 Autorijschool Ben & Solange van Perlo | Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Website: Devidee